NL | Wand decoratie

 

Het restylen van uw wanden

Uw kunt uw wanden door verschillende toepassingen een compleet nieuwe look geven. Hieronder vind u een overzicht van onze producten die los of in combinatie met elkaar gebruikt kunnen worden.

Muur folie (wallwrap)

Dit is een techniek met speciale sterk klevende folie die rechtstreeks op bijna iedere ondergrond aangebracht kan worden. Deze folie is te vervormen en neemt de structuur van de ondergrond over. Zelfs een bakstenen muur! Op de folie kan een combinatie van door u aangeleverde beelden en/of logo’s full colour worden geprint.

Wat denkt u van een wand decoratie die naadloos is aangebracht naar uw eigen idee. Wij maken in samen werking met u een ontwerp voor uw ruimte. Mogelijkheden zijn oneindig en kunnen tot een hoogte van 4 meter naadloos worden geprint.

Teksten, logo’s en freesletters

Naast de logo’s en teksten op de muurfolie’s heeft u ook de mogelijkheid deze door middel van freesletters nog extra aandacht te geven. Hierdoor heeft uw klant zowel buiten als binnen uw pand de merkbeleving die u hem of haar wilt meegeven. Teksten kunnen in allerlei maten, materialen en kleuren worden aangebracht.

Fotopanelen en canvas doeken

Wij maken van uw foto een uniek glossy fotopaneel of canvas doek.

Dit kan door middel:

* eigen aangeleverd materiaal
* keuze uit onze eigen unieke fotobestand of stockfoto’s

Verder is er ook een mogelijkheid om tafels e.d. te voorzien van een foto gelamineerd met een krasbestendige laag of epoxy gegoten.

Vragen of interesse? Vul snel het contactformulier in of neem contact met ons op per telefoon of mail.